MSC Cruises

Boka din kryssning med MSC Cruises och njut av en oförglömlig semesterresa med något av MSC Cruises exklusiva fartyg.

MSC Cruises fartyg inreds i bästa italienska stil och väl ombord märker du direkt att servicenivån är mycket hög. Besättningen gör allt för att överträffa dina förväntningar och få dig att i fulla drag njuta av din kryssning.

När du åker på kryssning med MSC Cruises är alltid du i centrum!

Kryssning – en perfekt semester för hela familjen

Fler och fler har upptäckt att en kryssning är en perfekt semester för familjen. På en kryssning får dina barn uppleva spännande dagar fyllda av aktiviteter tillsammans med andra barn och MSC Cruises erfarna lekledare. På MSC Cruises kryssningar organiseras olika aktiviteter varje dag.

PÅ MSC Cruises kryssningar erbjuder ”Mini Club” en mötesplats för barn där de kan leka, umgås och ha roligt varje dag. Delta i sporttävlingar, spel för barn i olika åldrar eller varför inte lekar vid swimmingpoolen (bara möjligt på en del fartyg).

Ombord på en kryssning med MSC Cruises kommer dina barn och tonåringar att ha tusentals tillfällen att ha roligt tillsammans. På alla MSC Cruises fartyg lägger man stor vikt vid att ta hand om barn och tonåringar på bästa sätt.

Dessutom erbjuder MSC Cruises marknadens mest förmånliga priser för barnfamiljer!

Upplev världen från havet med MSC Cruises

Det finns inte en utan snarare väldigt många anledningar till varför du ska boka din kryssning med MSC Cruises. Imponerande servicenivå, fantastiska fartyg, barnrabatter och spännande kryssningar är några uppenbara anledningar. Nedan berättar vi lite mer om vad det är som gör MSC Cruises till så många kryssningsresenärers första val.

Kryssningar med det italienska kökets smaker och dofter!

MSC Cruises är trogna sitt italienska ursprung och lägger självklart stor vikt vid att erbjuda förstklassig mat i samtliga av fartygens restauranger - och självklart på alla kryssningar.

Varje meny är noggrant framtagen och maträtterna tillagas av finaste råvaror som finns att tillgå. Inte helt överraskande är menyer till viss del influerade av MSC Cruises italienska ursprung. Men ni kommer märka att restaurangernas menyer också inspireras av de andra länder som ni besöker på kryssningarna.

Kryssningsfartyg med Italiensk design och känsla för detaljer

På en kryssning tillbringas en stor del av din tid på fartyget. MSC Cruises förstår vikten av en behaglig och trivsam miljö.

Inredningen på MSC Cruises fartyg är anpassad för att skapa lugn och harmoni men även erbjuda möjligheter till en aktiv semester.

MSC Cruises kryssningsfartyg är rymliga och inredda i bästa italiensk stil med kvalitet in i minsta detalj. Varje fartyg kan stoltsera med sin egen unika inredning och design.

Kontakta oss redan idag för personlig hjälp med att boka din kryssning med MSC Cruises.
Kontakta oss gärna för personlig hjälp med att boka din nästa kryssning.

» Reseförfrågan: Skicka en kryssningsförfrågan
» Email:
» Telefon: 040-45 69 30


All OnBoardTravel - Din nästa resa - Resor, flygbiljetter, lågprisflyg, hotell, hyrbil & flyg.
Europa
Asien
Nordamerika
Sydamerika
Oceanien
Afrika
Om AOB Travel
Omdömen AOB Travel
Reseförfrågan
Destinationer
AOB Travel Twittrar
Flygbiljetter
Hotell
Hyrbil
Kryssningar
Rundresor
Webbkarta
AOBtravel
Resevillkor
Om Cookies